No niin, nyt tämä näyttäisi taas toimivan. En ole viime viikonlopun jälkeen päässyt blogin hallintasivulle, jotain erroria valitti :( Muutamat villasukat on valmistuneet ja olisi ollut kiva niistä päivittää vähän juttua tänne. Noh, täytyy illalla oikein ajan kanssa ahkeroida ja kirjoittaa sukkien tarinat :)

Lohjalla vaihteeksi oli tulipalokin. Nyt paloi tuollainen vanha kaupparakennus, jota kyllä oltiin jo purkamassa. Palokunnan saapuessa paikalle oli rakennus ollut täysin liekeissä. Heräsinkin aamuyöllä savunhajuun, mutta koska se ei ollut niin vahva kuin silloin tulipalossa, nukahdin uudelleen. Ajelin melkein tunti sitten tuon palopaikan ohi ja kyllä siinä vielä useampi yksikkö päivysti. Talosta oli jäänyt jäljelle oikeastaan vain piippu ja raunioista nousi vielä savua. Ihmeen lievät vaikutukset sillä oli minuun, elokuun omakotitalopalolla oli paljon rankemmat vaikutukset kun ajoin siitä ohi.

Meidän kerrostalossahan siis oli 8.5.2008 tulipalo, pohjakerroksessa paloi sauna ja osa verkkovarastoista. Yöllä kahden aikaan Laku-kissa yritti saada minut hereille, mutta en herännyt kunnolla. Herättiin sitten siihen kun palomiehet rikkoivat rappukäytävässä ikkunan. Asutaan ylimmässä (viidennessä) kerroksessa ja meilläkin oli eteinen savua täynnä. Ei sitten kuitenkaan jouduttu evakkoon lähtemään vaikka osa naapureista joutui. Savunhaju oli tosi tiukassa, muutaman viikon siinä sai tuuletella.

Edelleen tulee pikku paniikki kun jossain haisee savu :( Ja Laku saa hepulin kun kuulee palovaroittimen äänen. Tulipalo oli keskiviikko-torstain välisenä yönä ja nukun edelleen nuo yöt tosi huonosti. Kaipa se siitä ajan kanssa sitten helpottaa ja lievenee :) Täytyy vain yrittää ajatella, että tuskin ihan heti osuu tulipaloa omalle kohdalle uudelleen.

Ei varmaankaan ole yllättävää, että mulla on kutominen taas mukana koulussa ;) Ainahan mulla on. Paljon positiivista palautetta olen kyllä asiasta saanut ja monet opettajat kyselevät aina että mitä tällä kertaa kudon :) Oikeastaan tällä hetkellä pitäisi innokkaana vääntää nettisivuja, mutta olisi kiva jos opettaja edes tietäisi mitä opettaa... En ymmärrä miten voidaan palkata opettaja opettamaan sellaisia kursseja, joista sillä ei ole minkään sortin kokemusta! Ja meidän pitäisi keväällä valmistua...

Koulun jälkeen on muuten ihan pakko käydä ostamassa se keltakirjava kerä Step -lankaa :) Katselin sitä jo eilen lankakaupassa ja kyllä se niin kovin jäi hyllyyn huutamaan "Osta minut, osta minut!", että tänään se on sieltä haettava. Keltaisesta näyttää muodostuneen yksi uusista lempiväreistäni vihreän ja luonnonvalkoisen ohella :)

Mutta ehkäpä mä nyt alan sitten vääntää niitä nettisivuja, kun aihe kuitenkin on ihan oikeasti kiintoisa ja pohjustaa opinnäytetyöhön.